PRO GM d.o.o. je tako kot DM Wheel Systems za najpomembnejše izbral kakovost. Zaupanje v uporabo naših izdelkov je vedno vključeno pri določitvi kolesa za nameravano uporabo. Kje in zakaj se bodo kolesa uporabljala? Kako se bo s kolesi ravnalo? Kakšno je predvideno okolje uporabe? Odgovori na ta in mnoga druga določajo naše ponudbe in inovacije.

Pri razvoju in proizvodnji naših koles in ohišij upoštevamo različne vplive, kot so mraz, vlaga, toplota, površina, hitrost in obremenitev. Za optimalno delovanje naših izdelkov delamo z različnimi materiali. Vedno iščemo nadaljnje izboljšave in ustrezne inovacije.

DM Wheel Systems je rešitev za vaše potrebe. Povejte nam svoje zahteve na področju uporabe nosilnosti, morebitno vlažnost in želeno trpežnost in priskrbeli vam bomo najboljšo možno rešitev. Nudimo mnogo izvedb, od nizkih do visokih hitrosti, od majhnih do velikih premerov, z zmogljivostjo do 20.000 kg, v vsaki možni barvi. Če vaše popolno ujemanje ni na zalogi, ga lahko skupaj z vami razvijemo, ne glede na to, ali potrebujete manjšo prilagoditev ali popolnoma novo obliko kolesa. Delamo s kratkimi vrstami in fleksibilnim izvajanjem.

Nekaj izdelkov po meri:

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider