Oprema Omega Lift je med vodilnimi komercialnimi proizvajalci opreme za dviganje in mehanično delavnico. Zasnovana je s patentiranimi in edinstvenimi značilnostmi za enostavnost uporabe. Omega Lift oprema je narejena po trenutnih standardih CE in za vse izdelke zagotavlja jamstvo dveh let (od datuma nakupa) . Izdelki Omega Lift so cenovno dostopni, zanesljivi in kakovostni izdelki. Za popoln prikaz ponudbe si prenesite katalog.


previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Prenesite katalog izdelkov OMEGA Lift in izberite pravi izdelek za vas. Za vsa morebitna vprašanja ali dodatne informacije smo vam seveda na voljo!Omega Mechanix je leta 1998 ustanovljena mednarodno poznana izjemno kvalitetna blagovna znamka, ki ponuja profesionalno ročno orodje za mehanične in vulkanizerske delavnice. Ponudba obsega ključe, komplete klešč, garniture izvijačev, pnevmatske udarne vijačnike, vozičke za orodje in veliko drugih mehaničnih in vulkanizerskih orodij in pripomočkov. Omega Mechanix si je s ponudbo le najboljših in kakovostnih izdelkov zaslužil velik ugled v avtomobilski industriji. Hkrati so izdelki Omega Mechanix varni in uporabniku prijazni.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Prenesite katalog izdelkov OMEGA Mechanix in izberite pravi izdelek za vas. Za vsa morebitna vprašanja ali dodatne informacije smo vam seveda na voljo!