V podjetju PRO GM d.o.o. vam skupaj z DM Wheel Systems nudimo dobavo kompletnih sklopov, ki je med kupci v močnem porastu. Uporaba različnih materialov in ogromen obseg možnih dimenzij zagotavlja, da lahko poleg dobave koles prevzamemo tudi proizvodnjo primerne osi ali drugega struženega dela po vaših zahtevah. Za vas kot kupca bo to prineslo kar nekaj prednosti in sicer manjše število dobaviteljev, manj zavrnitev/reklamacij, manj zalog, boljša logistika materialov in znižanje stroškov celotnega končnega izdelka za vaše stranke.

Kakovost in skladnost izdelkov je zagotovljena z uporabo najboljših materialov in izdelovalnih strojev. Vsi izdelki so testirani in pregledani v merilni in tehnični sobi, kar nam zagotavlja uresničitev dogovorjenih odstopanj.

Konkurenčnost nam zagotavlja kombinacija bogatega znanja naših tehnikov in modernih strojev z možnostjo kombinacije več procesov izdelave na eni napravi. Izdelki so lahko iz različnih materialov kot so jeklo, nerjaveče jeklo, aluminij, umetne mase, guma in poliuretan.

V spodnji galeriji si lahko ogledate le nekaj primerov izdelkov. Z veseljem vam svetujemo in izdelamo ponudbo za vaš izdelek, kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca.


previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider